از دو مدل زمین شوی صنعتی دستی ( برقی / شارژی ) در چه فضا هایی استفاده میکنند؟
- نوشته شده در شنبه 24 دی 1401 ساعت 22:48
- | ارسال نظر
کف شوی و زمین شوی صنعتی دستی دستگاهی است که در اصل کارآیی دو دستگاه را به طور همزمان دارد. اولی دستگاه زمین شوی و کف شوی صنعتی که شستشوی سطوح مختلف را جاری ساختن میدهد و دومین دستگاهی با امکان مکش (مانند جاروبرقی صنعتی ) که قابلیت و امکان تمیز کردن و خشک کردن همزمان کف را فراهم می کند. در حقیقت انواع زمین شوی صنعتی دستی ابزار تخصصی هستند که به راحتی و کیفیت عالی مطلوب، شستشو و خشک کردن همزمان سطوح را اجرا می دهند.
مهمترین قسمت های یک دستگاه اسکرابر صنعتی عبارتند از : 1- سیستم برس زنی 2- سیستم پاشش مواد شوینده 3- سیستم توده آب کثیف حاصل از شستشو ( پساب ) 4- مخزن آب تمیز و مواد شوینده 5- مخزن آب کثیف و سطل زباله
دستگاه اسکرابر صنعتی در واقع یک کف شوی و زمین شوی صنعتی دستی هست که از روی دستگاه اسکرابر صنعتی Numatic انگلستان طراحی و ایجاد کرد گردیده است که قابلیت ها و امکانات اکثری در جهت سهولت شغل و افزایش کیفیت و امنیت دارد. همچنین از دیگر مزایای این دستگاه، به کار گیری از الکتروموتور مکش دمل Domel اسلوونی ( دارای شهرت به موتور AEG ) و الکتروموتور برس قدرتمند آرین صنعت برای دستگاه اسکرابر کابلی ( برقی ) و الکتروموتور برس وارداتی درجه یک اروپایی برای مدل باطری دار ( شارژی ) است.
انواع دستگاه اسکرابر و کف شوی صنعتی
1- دستگاه اسکرابر باتری دار یا شارژی
این دستگاه اسکرابر که جزو زمین شوی خرید زمین شوی صنعتی و کف شوی صنعتی ایرانی هست توسط باطری تغذیه میگردد و برای کارایی در یک مقطع معلوم، نیاز به شارژ باتری دارند. دستگاه اسکرابر شارژی مناسب مکان هایی میباشند که دسترسی به پریز برق نقص هست. لازم به ذکر هست که اغلب مدل های سرنشین دار دستگاه اسکرابر هم توسط باتری تغذیه میگردند. بایستی توجه داشت که این نوع زمین شوی صنعتی دستی که شارژی ( باتری دار ) میباشند، هزینه اولیه و استهلاک بالاتری دارند. مخاطب این دستگاه اسکرابر، در پشت دستگاه قرار گرفته و خلال تکان، دستگاه را در جهت مورد نظر هدایت می نماید. زمین شوی و کف شوی صنعتی معمولاً در ابعاد فشرده طراحی و ایجاد کرد میشوند و برای کار در محیط های با وسعت نادر و معدل و فضاهایی با ذسترسی محدود، مانند رستوران ها و فروشگاه های زنجیره ای مناسب هستند.
2- دستگاه اسکرابر کابلی یا برقی
اسکرابر کابلی یا همان کف شوی و زمین شوی برقی، انرژی ما یحتاج خود را با اتصال مستقیم به برق شهری تأمین می کنند. این کف شوی برقی محدودیتی از لحاظ اتمام شارژ باتری ندارد و به صورت پیوسته می اقتدار از آن استفاده کرد. اما همین زمین شوی برقی ( کابلی ) هم محدودیت هایی مانند تردد افراد و شعاع عملیاتی محدود و ... دارند. در ازای این کف شوی صنعتی ایرانی مزیت هایی از قبیل: هزینه نخستین تحت ، اقتدار و توان بیشتر ، استهلاک کمتر و هزینه مراقبت کمتری دارد.
3- پولیشر ( پلیشر ) یا کف شوی برقی
تجهیزات نظافت صنعتی سازنده یک مدل دستگاه پولیشر صنعتی هست که در واقع یک دستگاه کف شوی و زمین شوی برقی و براق کننده کف، بدون سیستم مکش آب هست. پولیشر یا پلیشر دستگاهی است که برای شستن سطح های مختلف مانند سطح ها سخت، فرش و سرامیک و جلا بخشیدن سطح بیسون صنعت های مشقت بار به شغل می رود. پولیشر صنعتی یک دستگاه تک برسه است و دارای ساختار عمودی شکلی میباشد و کاربر به راحتی میتواند آن را هدایت و کنترل نماید. پولیشر یا کف شوی صنعتی ایرانی دارای یک برس گردان، دسته در دست گرفتن دستگاه و مخزن ماده های شوینده است و در اشکال محیط های تجاری و صنعتی قابل استعمال است. چون زمین شوی صنعتی دستی یا پولیشر صنعتی دستگاهی بدون سیستم مکش آب میباشد، در کنار آن، می بایست برای توده آب آلوده و کثیف ( پساب ) باقیمانده روی زمین از جاروبرقی صنعتی یا طی بهره مند شد. پولیشر بیشتر مناسب برای شستشوی فرش در قالیشویی ها و براق نمودن و واکس زدن سالن های تجاری و اداری والا میباشد .
مزایای استعمال از زمین شوی و کف شوی صنعتی
1- ارتقاء سرعت و کیفیت شستشو با زمین شوی صنعتی دستی:
هنگام استفاده از زمین شوی برقی ، برس های دستگاه با فایده مندی از فشار و سرعت چرخش بالا به خیر هر گونه آلودگی را از سطح جداگانه مینمایند. همچنین وجود مخازن جداازهم در دستگاه اسکرابر از مخلوط شدن محلول شوینده و آلودگی عده شده ، دوری کرده و مانع از انتقال آلودگی می شود. به کارگیری از زمین شوی صنعتی دستی به دلیل کیفیت بالای شستشو و عدم نیاز به صرف زمان زیاد در شستشوی سطح های کف، سرعت عملیات را به واحد سنجش قابل توجه در مقایسه با به کارگیری روشهای سنتی افزایش می دهد.
2- خشک کردن سریع سطوح کف با دستگاه اسکرابر :
دستگاه اسکرابر که از خانواده زمین شوی و کف شوی صنعتی، عملیات شستشو و خشک کردن سطح را بصورت همزمان انجام داده و در سود از صرف مجال و انرژی برای خشک کردن سطح پس از عملیات شستشو دوری کرده و همچنین خطرات پیرامون مرطوب باقی ماندن سطح را کاهش می دهد. با خشک شدن سریع سطح نه صرفا خطر سر خوردن و لغزش افراد کاهش مییابد بلکه احتمال آلوده شدن مجدد سطح نیز کاهش می یابد .
3- افزایش طول عمر کفپوش با کف شوی برقی :
کف شوی صنعتی ایرانی گونه های آلودگیهای جانور بر روی سطح را به نحو موءثر جداگانه و عده مینماید. در بهره عوامل کدر کننده و از میان چیره جلا و زیبایی کف پوش حذف میگردند.. عده کامل آب باقیمانده توسط کف شوی صنعتی ایرانی نیز از باقی ماندن آن در درزها و شیارها و نفوذ به لایه های زیرین غربت مینماید. بنابراین عمر کفپوش افزایش مییابد.
4- افزایش سطح بهداشت گوشه و کنار و حفظ سلامت استفاده کننده :
هنگام استفاده از دستگاه اسکرابر دستی آلودگی به نحو اثرگذار از محیط حذف میشود و همچنین با جمع بدون نقص آب مانده و آلودگی از حفرات و درزها و شیارها از انباشت آلودگی و تبدیل این نقاط به راس رویش و انتشار میکروب ها و باکتریها جلوگیری می شود. کار کردن با زمین شوی برقی و کف شوی صنعتی نیازمند خم و راست شدن مداوم نبوده و هنگام کار ، کاربر مستقیما با آلودگی در تماس نبوده و به این ترتیب ایمنی و سلامت وی حفظ میگردد.
5- کاهش هزینه نظافت با زمین شوی برقی :
در شرایطیکه برای نظافت و شستشوی محیطی با وسعت بالا نیاز به چندین نیروی خدماتی می باشد میتوان با جایگزین کردن یک دستگاه اسکرابر و یا پولیشر تعداد نیروهای خدماتی را به یک نفر کاهش اعطا کرد و عملیات را با سرعت و کیفیت بسیار بالاتر به ایفا رسانید. از سوی دیگر به کار بردن زمین شوی صنعتی دستی به کاهش مصرف آب و مواد شوینده کمک مینمایند و موجب صرفه جویی در منابع می گردد. همچنین کف شوی برقی به محافظت جلا و زیبایی کفپوش امداد کرده و در بهره از اجبار هزینههای هنگفت مرتبط با تعویض و ترمیم کفپوش ها در یک گروه غربت مینماید.
دستگاه اسکرابر ایرانی یا خارجی ؟
دستگاه اسکرابر وارداتی عمدتا از کشور چین به صورت مونتاژ نشده وارد مرزوبوم میشود و پس از مونتاژ با عنوان ها و برند های متفاوت در بازار عرضه می شود . این زمین شوی و کف شوی صنعتی کیفیت قطعات زیر تری نسبت به دستگاه اسکرابر ایرانی دارا هستند و همچنین به علت واردات محدود و غیر مستمر ، خدمات پس از فروش مناسبی ندارند و در صورت خرابی دفاع قطعات آن بسیار سخت است . دسته دیگری دستگاه اسکرابر وارداتی که اروپایی میباشند، علی رغم کیفیت بالایی که داراهستند، بها بسیار بالاتری در مقایسه با کف شوی صنعتی ایرانی دارند.
قیمت گذاری مناسب: دستگاه اسکرابر دارای قیمت های بسیار زیر تر به نسیت نمونه وارداتی میباشند . غرض ما تنظیم دستگاه اسکرابر ارزان ارزش و مقرون به صرفه برای مصارف تجاری و صنعتی هست .
تأمین کننده قابل متکی بودن : شرکت تولیدی صنعتی آذرجارو با بیشتراز 30 سال سابقه ، 15 سال حفاظت قطعات و خدمات بعداز فروش مطلوب را در برنامه کاری خود داشته و دارد .
ایجاد کرد ایرانی : با تمرکز به اینکه کلیه قطعات کف شوی صنعتی همین شرکت هست ، شما با خرید این کف شوی صنعتی ایرانی بسیار مناسب و مقرون به صرفه می باشد. پس حمایت قطعات همیشه به راحتی در دسترس میباشد.
سوالات متداول دستگاه اسکرابر صنعتی
1- منظور از دستگاه اسکرابر چیست ؟
به دستگاه هایی گفته می شود که پس از شستشوی سطح بوسیله برس منحصربهفرد ،اقدام به روی هم گذاشتن پس آب ناشی از شستشو به وسیله موتور مکش می کنند. برای استحصال اطلاعات بیشتر به ورقه اسکرابر چیست ؟ رجوعنمایید .
2- آیا داشتن علامت استاندارد ملی برای دستگاه اسکرابر و پولیشر اجباری است؟
الزامات ویژه ماشینهای نظافت و عملیات بر روی کف جهت مصارف صنعتی و تجاری در اجلاسیه مورخه ۸۶/۱۲/۱۴ استاندارد و تحقیقات صنعتی جمهوری اسلامی ایران تحت شماره ۶۷-۲-۱۵۶۲ تصویب و از مرداد ۱۳۹۰ در فهرست کالاهای دربرگیرنده استاندارد اجباری قرار گرفت.
3- دستگاه اسکرابر از یکسری نصیب درست شده هست ؟
دستگاه اسکرابر به طور مجموع از سه بخش تشکیلشده اند الف) بخش شستشو ب)باک های نگهدارنده ماده های شوینده و پس آب ج) موتور و اسکویچی جهت جمع پس آب.
4- دستگاه اسکرابر به چند نوع تقسیم بندی می گردند؟
دستگاه اسکرابر معمولا به دو نوع سرنشین دار و فارغ از سرنشین (دستی ) تقسیم بندی می شوند.
5- انواع دستگاه اسکرابر یا زمین شوی صنعتی دستی ( بدون سرنشین ) کدامند؟
زمین شوی صنعتی دستی ( سوای سرنشین ) به دو مجموعه شارژی ( باطری دار ) و کابلی دسته بندی میشوند.
6 - دستگاه اسکرابر یا کف شوی صنعتی ایرانی در کجاها کاربرد داراست ؟
معمولا از این دستگاه برای فضاهای تحت 2000 متر مربع و مکانهایی که نیاز به مانور بالا دارا هستند استفاده می گردند (مانند مغازه ها ، لابی های مجتمع ها ، و ...)
7- مزایای دستگاه اسکرابر یا کف شوی صنعتی چیست؟
از مزایای دستگاه اسکرابر می توان به 1- عده و جور بودن دستگاه 2- حمل و نقل آسوده 3- استهلاک ذیل تر 4- صرف هزینه کمتر برای تعمیر و حفظ 5- کوشش در بخشها متنوع با مساحت ها و کار های مختلف 6- کاربری راحت بدون نیاز به یادگرفتن منحصربهفرد (در مقایسه با اسکرابر سرنشین دار) و ... اشاره کرد
8- تفاوت فی مابین دستگاه اسکرابر باطری دار (شارژی) با دستگاه اسکرابر کابلی در چیست؟
تفاوت عمده این دو نوع دستگاه در نوع منبع تغذیه جهت فعالیت دستگاه هست ، همان طور که از اسم دستگاه ها مشخص میباشد اسکرابر کابلی جهت راهاندازی، برق مصرفی خود را از برق شهری و به وسیله کابل پناه می کند اما در اسکرابر باطری دار (شارژی) این فرمان توسط باطری های شارژ شده صورت می گیرد .
9- از دو مدل زمین شوی صنعتی دستی ( برقی / شارژی ) در چه دور و بر هایی به کار گیری میکنند؟
از کف شوی صنعتی باطری دار معمولا در فضاهای لبریز تردد که کابل ممکن هست مانع عمل تیم باشد و یا مکان هایی که دسترسی به برق محدود بوده و امکان استفاده مداوم از برق وجود نداشته باشد به کار گیری می کنند در حالی که از زمین شوی برقی ( کابلی ) معمولا در فضاهایی با مختصات کم تردد و دسترسی به برق به صورت ریلکس ، به کار گیری میشود.
10- مختصات فنی دستگاه اسکرابر کابلی
قدرت موتور برس 750 وات ، اقتدار موتور مکنده 1300 وات ، عرض شستشو 40 سانتی متر ، عرض تی خشک کن 80سانتی متر ، دور برس در دقیقه 160 دور ، ظرفیت آب پاک 25 لیتر ، ظرفیت آب آلوده 30 لیتر ، بازدهی 1750 متر مربع در ساعت ، وزن خالص 76.5 کیلوگرم و ابعاد 116*48*106 سانتی متر میباشد.
11- نحوه کارکرد زمین شوی برقی ( کابلی ) چهگونه میباشد ؟
این دستگاه به وسیله شیر برقی که داخل آن تعبیه شده است ماده شوینده را بر روی برس شستشو پاشش می کند و توس برس با عرض 40 سانتی متری شروع به پاک کردن فضا می کند ، موتور برس این دستگاه آرین صنعت می باشد و با حرکت به جلو بهاین شغل ادامه میدهد و به وسیله تی با عرض 80 سانتی متر آغاز به تی کشی کرده و به وسیله موتور مکش (تشکیل داد شرکت دومل مرزو بوم اسلوونی مشهور به آاگ ) پس آب ناشی از شستشو را عده کرده و سطح را به طور کامل خشک می کند.
12- مختصات فنی دستگاه اسکرابر باطری دار (شارژی )
قدرت موتور برس 300 وات ، اقتدار موتور مکنده 550 وات ،ولتاژ 24، عرض شستشو 40 سانتی متر ، عرض تی خشک کن 80سانتی متر ، دور برس در دقیقه 160 دور ، ظرفیت آب تمیز 25 لیتر ، ظرفیت آب آلوده و کثیف 30 لیتر ، بازدهی 1750 متر مربع در ساعت ، وزن خالص 145 کیلوگرم و ابعاد 126*48*106 سانتی متر میباشد.
13- طریق کارکرد دستگاه اسکرابر باتری دار چه طور است ؟
این دستگاه بوسیله شیر برقی که داخل آن تعبیه شده میباشد ماده شوینده را بر روی برس شستشو پاشش می کند و توست برس با عرض 40 سانتی متری استارت به پاک کردن محیط می کند ، موتور برس این دستگا